RockR "Sky is the limit"

Vorige Artikel 7 van 7

RockR “Sky is the limit” v.a. €180,00

Een custom made RockR. Te denken valt aan een logo, naam, versiersels of gelakte/gebeitste zijkanten .
Vraag naar de mogelijkheden via bestellingen@3kleinedraakjes.nl

De RockR is een met de hand vervaardigd schommelmeubel die op diverse manieren gebruikt kan worden. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo is het hout wat wij gebruiken 18 mm berken met een FSC en CE13 certificering. De RockR is dusdanig afgewerkt dat deze ook omgekeerd (als brug) stabiel staat doordat het afgeplatte handvatten heeft. De RockR wordt als bouwpakket inclusief montagemateriaal en instructies geleverd. De RockR heeft als voordeel dat deze demontabel is en dat er geen scherpe schroeven gebruikt zijn.
Wij bieden verschillende uitvoeringen van de RockR aan.

Wat zijn de maten van de RockR?
Aangezien de RockR met de hand vervaardigd wordt, is elke RockR uniek. Wij houden zoveel mogelijk rekening met de natuurlijke oneffenheden (bijv. noesten) bij het selecteren van het hout.
Lengte: 110 cm
Breedte: 55 cm
Hoogte: 41,5 cm
De ruimte tussen de plankjes: +/-3 cm
Gewicht: 9,1 kg

Wat is de levertijd van de RockR?
Voor de basic en lak varianten is de levertijd 2-3 weken na betaling. Voor de overige varianten is de levertijd 4-5 weken na betaling.
Uiteraard kan het zijn dat er meerdere bestellingen in korte tijd worden geplaatst, waardoor de levertijd wat verlengd wordt. Hiervan word je altijd op de hoogte gesteld.

Is de lak of beits kindvriendelijk?
Alle gebruikte lak of beits is op waterbasis. Na uitharden (+/-7 dagen) is de lak of beits kindvriendelijk.
(bron: www.verfklussen.nl/kindvriendelijke-verf)

Heeft de RockR zelf een CE-certificaat?
De RockR valt als schommelmeubel in de categorie meubels en hiervoor is een CE-certificaat niet vereist. Echter weten wij als ouders van 3 kinderen hoe kinderen kunnen spelen. Wij adviseren om die reden de RockR niet geheel zonder toezicht te gebruiken. Bij de productie wordt altijd de veiligheid van de uiteindelijke gebruikers in gedachten gehouden. Vandaar de keuze van de materialen en constructie.

Annuleren niet mogelijk
De productie van de RockR "Sky is the limit" maakt gebruikt van de voorraad van de RockR "Basic". Het lakken van de RockR "Sky is the limit" wordt echter pas gedaan bij een bestelling. Hierdoor valt de RockR "Sky is the limit" in de categorie personalisering en kan het niet geannuleerd worden.

© 2016 - 2022 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel