Raamstickers Sinterklaas en/of kerst Groot (statisch folie)

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

Raamstickers Sinterklaas en/of kerst  Groot (statisch folie)

Met deze geweldige raamstickers van statisch folie kan je jouw raam versieren, zodat de sfeer van de feestdagen door jouw raam naar binnenkomt. 
​Je kan de stickers plakken zoals je zelf wilt en wanneer de Sint en zijn pieten alweer onderweg zijn naar Spanje, vervang je deze stickers door de kerstboom en de arrenslee met de kerstman op te plakken. 
De stickers hebben geen plaklaag, waardoor je eindeloos kan varieren. Bij zorgvuldig opbergen is het mogelijk om de stickers volgend jaar te herbruiken.

​Het grootste huis is ongeveer 30 cm hoog.
Minimale breedte zoals op de afbeelding is ongeveer 70 cm.

​Je kan kiezen uit drie opties:
-Sinterklaas, hierbij krijg je 5 huizen, 1 sinterklaas op paard, 2 pieten op een fiets, 3 losse pieten, de sterren en de maan
-Kerst, hierbij krijg je 5 huizen, 1 kerstman met arrenslee, 1 kerstboom, de sterren en de maan
-Sinterklaas+kerst, hierbij krijg je 5 huizen, 1 sinterklaas op paard, 2 pieten op een fiets, 3 losse pieten, 1 kerstman met arrenslee, 1 kerstboom, de sterren en de maan
​-Extra huizenset, hierbij krijg 5 extra huizen
​-Extra sterrenset, hierbij krijg je een extra setje sterren

​Let op: we kunnen niet garanderen dat de stickers volgend jaar herbruikbaar zijn. Dit hangt af namelijk af van de manier van opbergen. Wij adviseren om de stickers weer op de drager te plakken en eventueel tussen 2 boeken te bewaren.

© 2016 - 2022 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel