Geboorte

De geboorte, de allereerste keer dat je je kleintje in de armen mag nemen en van dichtbij kan bewonderen en aanraken. Soms ook een periode met veel gemixte emoties, maar in ieder geval een periode waarin cadeautjes altijd meer dan welkom zijn! Simpelweg om iemand op te vrolijken, of diens geluk nog een beetje te verlengen. Of je nu voor, tijdens of na de bevalling iets cadeau wil doen of voor je eigen kindje wil aanschaffen? 3kleinedraakjes heeft het allemaal! Met mijlpaalkaarten leg je ieder bijzonder moment van je kind vast met een foto, vanaf de geboorte. Dit geldt ook voor het geboorte schatkistje, waarin allerlei belangrijke herinneringen bewaard kunnen worden.

 

Een eigen speendoekje is niet alleen mega schattig voor je kleintje en lekker om aan te sabbelen en knuffelen, maar ook superhandig om de speen snel terug te vinden of schoon mee te maken! Met een eigen opdruk personaliseer je het doekje en weet je zeker dat je altijd de goede mee naar huis neemt. Ditzelfde geldt voor het zelf te creëren rompertje!

 

Om de kinderkamer (alvast) op te leuken, kan je onze leuke houten naamblokjes aanschaffen, met een eigen tekst erop. Voor moeders of vaders die écht niet meer op de geboorte kunnen wachten, heeft 3kleinedraakjes houten aftelblokjes! Deze vertellen je precies hoeveel (verwachtte) weken er nog aan komen. Ook kan je de kamer opleuken met de geboortelamp. Handig voor als je kleintje moeite heeft met slapen in het donker, want de lamp geeft een zacht en warm licht af. Daarnaast geeft de kinderkamer al snel veel troep, van allerlei speeltjes, luiers, kleding en frutsels die het leven van je kleintje een stuk vrolijker maken. Om deze prullaria goed op te kunnen bergen, hebben wij een geboorte opbergbankje! Ook deze kan met een leuke tekst bedrukt worden; bijvoorbeeld de naam en geboortedatum.

 

Ook al duurt het na de geboorte nog een tijdje voordat het kleintje er zelfstandig op kan zitten, het is altijd leuk om een gepersonaliseerd geboortestoeltje cadeau te doen of om zelf het geboortekaartje van je baby erop te laten bedrukken. Fantastisch om later terug te zien voor de inmiddels opgegroeide kinderen; zo klein waren ze dus ooit!

Sorteer op
 • Mijlpaalkaarten
  Mijlpaalkaarten
  € 9,95
 • Speendoekje met geboortekaartje of geboortegegevens
  Speendoekje met geboortekaartje of geboortegegevens
  € 11,95
 • Geboorte-/herinneringskistje (schatkist)
  Geboorte-/herinneringskistje (schatkist)
  € 49,95
 • Aftelblokjes
  Aftelblokjes
  € 8,95
 • Naamblokjes
  Naamblokjes
  € 1,95
 • Geboortestoel
  Geboortestoel
  € 44,95
 • Opbergbankje
  Opbergbankje
  € 65,00
© 2016 - 2021 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel