Levertijden:
Wij houden in het algemeen 7 tot 10 (werk) dagen aan, heb je met spoed iets nodig neem dan even contact met ons op!
Voor een spoedopdracht (levertijd tussen de 1-3 werkdagen) rekenen wij 10% bovenop het factuurbedrag. Dit zal door middel van een nacalculatie naar je gemailt worden.

Verzendkosten:
Nederland:
Brievenbuspost tot 2 kg d..m.v. postzegels
Brievenbuspakket PostNL (getraceerd) € 4,50
Pakket PostNL (getraceerd) € 7,25
RockR via PostNL (getraceerd) € 13,50
 
Belgie, Duitsland (andere landen op verzoek ook mogelijk)
Pakket PostNL € 13,00
RockR via PostNL € 17,00

Annuleren
Onder de wet "kopen op afstand" ben je gerechtigd jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te annuleren mits het artikel in de originele verpakking, zonder sporen van gebruik op jouw kosten aan ons retour gezonden wordt. 3kleinedraakjes zal het al betaalde bedrag binnen 14 dagen aan je overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van jou zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) speciaal voor jou gemaakte producten ook als je nog niet betaald hebt, worden er annuleringskosten in rekening gebracht met een maximum van 30% van het factuurbedrag. Wens je jouw bestelling te annuleren dan verzoeken wij je daartoe een e-mail te sturen aan 3kleinedraakjes via het contactformulier. Jouw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Je dient in jouw schriftelijke annulering in ieder geval jouw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Retourneren
Als de producten niet aan jouw verwachtingen voldoen mag je volgens de wet “kopen op afstand” de producten met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. 3kleinedraakjes zal het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen aan je overmaken. Uitzonderingen hierop zijn goederen die volgens specificaties van jou zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk (waaronder een aantal van onze gepersonaliseerde items), of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben, bijvoorbeeld maar niet uitsluitend speciaal voor jou gemaakte artikelen. In dat geval wordt het aankoop bedrag minus de kosten voor de op maat gemaakte producten aan je overgemaakt. 3kleinedraakjes behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel al is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn verzonden.

Afkoelperiode
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou op maat gemaakte producten (onze gepersonaliseerde producten). Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen VOORAF schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt (je ontvangt dan een retournummer en label van ons). Dit kan via e-mail of post. Je dient hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan 3kleinedraakjes hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten.

Gegevens & Retouradres:
3kleinedraakjes
Het Zicht 5
2543 AJ Den Haag

Telefoon: 06-24738411
Email: marcelle@3kleinedraakjes.nl

© 2016 - 2022 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel