Verjaardag

Een kinderfeestje moet goed georganiseerd worden, om met zoveel kleintjes met al hun eigen wensen en eisen een leuke middag te verzorgen. Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen we bij 3kleinedraakjes!

 

Te beginnen bij de aankleding. Je kan bij 3kleinedraakjes kiezen uit kartonnen slingers of stoffen slingers. Je kan ze zelf laten bedrukken met een leuke tekst en op die manier de cadeaus of het feest een persoonlijk tintje geven! De stoffen slingers zijn bovendien makkelijk her te gebruiken, door ze even door de wasmachine te laten gaan. Hiervoor is het handig om een algemene tekst als opdruk te kiezen.

 

Bij een feestje in de zomer zijn natuurlijk vaak ijsjes aanwezig. En waar ijsjes zijn, zijn calippo’s. Om het de vaders, moeders, tantes en oppassers wat makkelijker te maken en om plakkerige handjes en afdrukken te voorkomen, heeft 3kleinedraakjes een reeks ijslollyhouders en callippohouders ontworpen! Je kan ze met een eigen tekst (bijvoorbeeld de naam van ieder kindje) laten bedrukken, wat het een leuke extra geeft. Ditzelfde geldt voor onze drinkpakjes houders, die een enorme knoeiboel achterwege laten. Een leuke accessoire voor de kleintjes om mee naar huis te nemen of in hun snoepzakje te doen!

 

Niet alleen ijsjeshouders en drinkpakjeshouders kunnen bedrukt worden met een tekst; ook onze shirts kunnen gepersonaliseerd worden met een gezellige opdruk.

Sorteer op
 • IJslollyhouders
  IJslollyhouders
  € 1,50
 • Calippohouders
  Calippohouders
  € 2,50
 • Pakjeshouder met naam
  Pakjeshouder met naam
  € 4,95
© 2016 - 2021 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel