Verjaardag

Een kinderfeestje moet goed georganiseerd worden, om met zoveel kleintjes met al hun eigen wensen en eisen een leuke middag te verzorgen. Een goede voorbereiding is het halve werk, zeggen we bij 3kleinedraakjes!

 

Te beginnen bij de aankleding. Je kan bij 3kleinedraakjes kiezen uit kartonnen slingers of stoffen slingers. Je kan ze zelf laten bedrukken met een leuke tekst en op die manier de cadeaus of het feest een persoonlijk tintje geven! De stoffen slingers zijn bovendien makkelijk her te gebruiken, door ze even door de wasmachine te laten gaan. Hiervoor is het handig om een algemene tekst als opdruk te kiezen.

 

Bij een feestje in de zomer zijn natuurlijk vaak ijsjes aanwezig. En waar ijsjes zijn, zijn calippo’s. Om het de vaders, moeders, tantes en oppassers wat makkelijker te maken en om plakkerige handjes en afdrukken te voorkomen, heeft 3kleinedraakjes een reeks ijslollyhouders en callippohouders ontworpen! Je kan ze met een eigen tekst (bijvoorbeeld de naam van ieder kindje) laten bedrukken, wat het een leuke extra geeft. Ditzelfde geldt voor onze drinkpakjes houders, die een enorme knoeiboel achterwege laten. Een leuke accessoire voor de kleintjes om mee naar huis te nemen of in hun snoepzakje te doen!

 

Niet alleen ijsjeshouders en drinkpakjeshouders kunnen bedrukt worden met een tekst; ook onze shirts kunnen gepersonaliseerd worden met een gezellige opdruk.

Sorteer op
 • IJslollyhouders
  IJslollyhouders

  IJSLOLLYHOUDERSEen supercoole traktatie voor in de klas!
  Geen ijs koude handen meer bij het eten van een ijslolly.
  IJslollyhouders in diverse kleuren met afbeelding en naam (in het zwart) naar wens!
  Je kan de ijslollyhouders voor…

  € 1,50
 • Calippohouders
  Calippohouders

  CALIPPOHOUDERSEen supercoole traktatie voor in de klas!

  Geen ijs koude handen meer bij het eten van een Calippo.
  Calippohouders zijn er in de kleur mint en lichtroze met naam (in het zwart) naar wens!

  Je kan de Calippohouders…

  € 2,50
 • Pakjeshouder met naam
  Pakjeshouder met naam

  PAKJESHOUDER MET NAAMEen supercoole traktatie voor op de peuterspeelzaal of opvang!
  Met deze pakjeshouder wordt het geen knoeiboel meer, omdat de pakjes beschermd worden voor knijphandjes! En omdat de pakjeshouder met naam is,…

  € 4,95
© 2016 - 2022 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel