Sorteer op
 • "Born first/Show off"
  "Born first/Show off"

  "BORN FIRST/SHOW OFF"Een baby krijgen is heel speciaal, twee baby’s tegelijk is dat natuurlijk helemaal.
  Een tweeling betekent dubbel geluk, maar ook “double trouble”.
  Wij hebben een set van twee rompers ontworpen om dit…

  € 19,95
 • Eigen tekst op een romper
  Eigen tekst op een romper

  EIGEN TEKST OP EEN ROMPERBen jij op zoek naar een prachtig kraamcadeau, een unieke manier om de komst van een baby
  aan te kondigen of wil je dat jouw baby een andere leuke aankondiging kan doen?
  Bestel dan nu een Romper met eigen…

  € 12,50

Rompers

Ben jij op zoek naar een prachtig kraamcadeau, een unieke manier om de komst van een baby aan te kondigen of wil je dat jouw baby een andere leuke aankondiging kan doen? Bestel dan nu een Romper met eigen tekst!  Heb jij een leuk idee, een unieke tekst of een grappige quote bedacht voor op een romper? Wij bedrukken de romper helemaal naar wens.

 

Een rompertje, daar begint de hele outfit van je kleintje mee. En hoe leuk is het, dat je bij 3kleinedraakjes je rompertje zelf een tekst of afbeelding kan geven! Heel geschikt als kraamcadeau of als eerste rompertje voor je eigen draakje, om voor altijd te bewaren tot ze zelf oud en rimpelig zijn!

Daarnaast is het ook een geweldige manier om de komst van een baby aan te kondigen, bedenk maar eens wat de gezichten van je familie en vrienden zullen zijn als je ze een rompertje met ‘mama’, ‘papa’ of ‘er is een kleintje op komst’ laat zien! Daarnaast is het geweldig om een leuke aankondiging te doen voor papa, mama, opa, oma of de oppas, want hoe leuk is het als je dan een baby’tje uitkleedt en er de tekst ‘er is een tweede op komst!’ of ‘Anna houdt van oma!’ ziet staan.

 

Een rompertje is altijd handig om onder kleding aan te doen bij je kleintje, want het beschermt de belangrijke delen van het lichaam, houdt de luier beter op z’n plek en is makkelijk aan en uit te trekken onder overdagkleding of onder een pyjama.

 

Bedenk zelf je eigen creatieve creatie of bestel de rompertjes zonder tekst. Heb jij een leuk idee, een unieke tekst of een grappige quote bedacht voor op een romper? Bij 3kleinedraakjes is het allemaal mogelijk,!  

 

© 2016 - 2022 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel