Over mij

Het gezicht achter 3kleinedraakjes, dat ben ik; Marcelle Chin-A-Fat, 37 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en ik ben moeder van 3 kids, mijn 3 grootste en ondeugende liefdes, Destin (14), Jordan (10) en Yaslene (8) oftewel mijn 3 draakjes. Ik hou van muziek, films, series, lezen, shoppen en creatief bezig zijn.   

Ik ben met 3kleinedraakjes begonnen omdat ik altijd erg creatief ben geweest. Met mijn PABO opleiding als achtergrond kom je er ook niet onderuit om creatief te zijn. 3kleinedraakjes begon als een hobby waarbij ik erg veel ontwerpen maakte met mijn plotter. Via facebook liet ik mijn creaties zien en kreeg daar ook mijn bestellingen uit.

Mijn kids zijn mijn inspiratie en daardoor was de naam 3kleinedraakjes al gauw een feit. Ondanks dat 3kleinedraakjes een officieel bedrijf was, liet ik mijn verkopen vooral via Facebook lopen. Echter werd dit op een gegeven moment erg veel, waardoor er in 2017 toch een webshop gekomen is. Nadat ik naailessen heb gevolgd om zelf kleding te maken voor mijn dochter, ben ik ook aangestoken door het naaivirus. Waardoor ik 3kleinedraakjes heb kunnen uitbreiden met handmade kinderkleding. Daar ligt nu echt mijn hart. 

Vanuit mijn affiniteit met bewust ouderschap heb ik gekozen om zoveel mogelijk met duurzame producten te werken, daarom kies ik voor 3kleinedraakjes zoveel mogelijk voor biologische stoffen (GOTS en/of oeko-tex) en hout. Behalve dat het duurzaam is, is de uitstraling ook erg mooi. Verder zal je merken dat als ik pakketten verzend, ik zoveel mogelijk oude dozen recycle. 

Bijna alles wat je in de webshop kan vinden wordt door mij handgemaakt of bewerkt. Heel af en toe zet ik mijn hulptroepen in als er heel veel bestellingen binnenkomen of als ik een voorraad voor beurzen/markten mag maken.

Niets zal het hoofdkantoor verlaten zonder dat ik er, met mijn perfectionisme, 100% tevreden ben.

Mijn kinderen zijn mijn belangrijkste drijfveer.
Als ik inspiratie opdoe voor nieuwe kledingcollecties en/of producten zijn zij de hoofdrolspelers in de keuzes die ik maak voor mijn collecties. Daarbij vind ik het belangrijk dat de klant 100% tevreden is met de producten die uit mijn handen komen en ik zal daardoor ook altijd rond blijven kijken naar wat de laatste trends zijn. Ook probeer ik mijn creativiteit zoveel mogelijk te houden in de stijl waar ik blij van word en dat zijn vooral de pastelkleuren. Deze kleuren zal je als hoofdkleuren in de 3kleinedraakjes-lijn terug blijven zien.

Liefs Marcelle
3kleinedraakjes

 

 

© 2016 - 2022 3kleinedraakjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel